Om os

lqds1
NEWSUPER_DESIGN

Wenzhou Newsuper Electrical Co.,Ltd og Yueqing Dongsen Imp.&Exp.Co.,Ltd blev etableret i 2012, vores fabrik beliggende i Kinas Electrical City - Yueqing, Zhejiang, Kina.Vi er et firma, der er specialiseret i at forske, producere og sælge alle slags indkapslingsbokse, elektriske kabinetter og låse.Hængsel producent

Newsuper og Donsen besidder stærk teknisk styrke, avanceret produktionsudstyr, fremragende produktionsteknologi, et komplet kvalitetsgarantisystem og et moderne ledelsessystem.Vores produkter sælges bredt i hele landet og eksporteres i vid udstrækning til mere end 45 lande og regioner, såsom USA.Canada.Peru.Ecuador.Chile .Australien .Mellemøsten område.Afrika.etc.

Hvorfor vælge os

Vores produkter er godkendt CE , IK08.IP65.IP66.ROHS , ISO9001 .etc. med stabil og pålidelig produktkvalitet.vi etablerer et godt omdømme.Og vores produkter giver 3 års garanti.
OEM og ODM er også tilgængelige.Vi afsætter os selv for at opnå 24 timer med 7 dages service, produkter af høj kvalitet, konkurrencedygtig pris og levering til tiden.
Med missionen om kvalitet og kredit byder vi kunder fra hele verden velkommen til at samarbejde med os for en fantastisk fremtid!!

lqds2

Vores fabrik

Vores fabrik dækker et areal på 10000 kvadratmeter, ejede mere end 15 produktionsværksteder.Herunder værksteder til skæring, punch .bøjning, svejsning.polering, pulverlakering.forseglingskummende.montage, pakning og lager mm.

Vi har avancerede laserskæremaskiner.CNC hulmaskine.CNC bukkemaskine automatisk svejsemaskineog forsegling af skummaskine og pulverlakeret linje mv.

Virksomhedsbevis

Newsuper & Donsen produkter godkendt CE, IK08.IP65.IP66.ROHS, ISO9001.etc. med stabil og pålidelig produktkvalitet.vi etablerer et godt omdømme.Og vores produkter giver 3 års garanti.

Kvalitetskontrol

Vi har også et professionelt kvalitetstesthold for at sikre høj kvalitet og strenge standarder for vores kunder.vandtæt og støvtæt er i henhold til IEC60529 (EN60529) standarder og pulverlakeret har 48 timers saltspraytest.

lq5
lq6

Udstilling

Hvert år vil vores salgsteam deltage i udstillingen.såsom kantonmesse.MEE i Dubai.Hannover messe .osv.vi har etableret langsigtede forretningsforbindelser med mange kunder og har leveret høj kvalitet og fremragende service til nye og gamle kunder.
Vores princip er "fremragende produktkvalitet. rimelig produktpris. hurtig og høj kvalitet eftersalgsservice" byder dig velkommen i samarbejde med os!